ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  / ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ +30 210 6833656 Δευ-Παρ 9:00 με 18:00

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση,στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό.

Επίσης, να υπάρχει και
 η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για την πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Επιστρέφετε το προϊόν με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε και μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, σας αποστέλλεται η αλλαγή σας με επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής 

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας ή καλέστε το πλησιέστερο κατάστημα να έρθει να παραλάβει το δέμα απο το χώρο σας.
Η λίστα με τα καταστήματα και τα τηλέφωνα βρίσκεται εδώ : 
http://www.taxydromiki.com/office-network

Ή μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που μόλις αγοράσατε σε ένα από τα καταστήματά μας (Κιφισία, Χαλάνδρι, The Mall Athens, Athens Metro Mall, Ψυχικό, Μύκονος)


Δικαίωμα Υπαναχώρησης -  Επιστροφή Χρημάτων

Μετά την παραλαβή του προιόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς και να επιστρέψετε το προϊόν,το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές, εντός της αρχικής συσκευασίας του. 
Από την πλευρά μας σας επιστρέφουμε τα χρήματα που πληρώσατε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση.
Επίσης, το προιόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται απο όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε κατά την παραλαβή του. (Απόδειξη-Τιμολόγιο).