ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  / ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ +30 210 6833656 Δευ-Παρ 9:00 με 18:00

Τρόποι πληρωμής 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί: 

 

Πληρωμή με Μετρητά

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 8 κιλά και έχει κόστος 2,50€ ανεξάρτητα με το ποσό της παραγγελίας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 620€ (με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ,Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για την πληρωμή και αγορά των προιόντων μας.

Οι πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι οι Visa, Mastercard, , Maestro και Diners

Το Simple Caracters έχει συνάψει συμφωνία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για τη χρήση του συστήματός της προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα!

 

Πληρωμή με PayPal, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη κάρτα σας, πιστωτική ή χρεωστική.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμο

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεσή σας. 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε τον κωδικό πληρωμής σας για την τραπεζική κατάθεση που θα έχει την εξής μορφή:  RF77911563990000000000203

Στην αιτιολογία πρέπει να αναφέρεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας όπως αναγράφεται στην παραγγελία σας.

 

Τι είναι ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής και πως το χρησιμοποιώ;

O κωδικός πληρωμής είναι ένας μοναδικός 20 ψήφιος κωδικός που σας επιτρέπει να κάνετε μια πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης χωρίς να γνωρίζετε το IBAN του κατόχου του λογαριασμού. 

 

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τραπεζική κατάθεση σας παρέχουμε έναν  20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής (αναγράφεται στην ταυτότητα πληρωμής και στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και έχει τη μορφή RF769115659900000000xxxxx).

 

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε το ποσό που αναγράφεται στην ταυτότητα πληρωμής και στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, σε όποια από τις παρακάτω τράπεζες τηρείτε λογαριασμό.
 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναφέρετε τον Κωδικό Πληρωμής.

Κατά την πληρωμή σας, μέσω e-banking ή phone banking, χρειάζεται να επιλέξετε την εταιρία μας “Δ & Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ ΕΠΕ” στην κατηγορία "πληρωμές" .

 

Προκειμένου να εντοπιστεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πληρωμής κατά την εξόφληση της παραγγελίας σας. 

 

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, διαφορετικά η παραγγελία θα διαγράφεται.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

ALPHA BANK

GR8801402470247002002002048

ΕΘΝΙΚΗ

GR3601101780000017800381216 

Πληρωμή σε Κατάστημα

Εχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε “Πληρωμη σε Καταστημα” για τις αγορές σας. Γινεται παραβολή των προϊόντων απο το καταστημα της επιλογής σας και μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορες σας με Μετρητα ή οποια καρτα της επιλογης σας

Για δειτε τις επιλογες για καταστηματα (link)  

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ