Πολιτική Πληρωμών

Στο Simple Caracters, προσφέρουμε τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμών. Κατά την επεξεργασία της αγοράς σας, θα ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες επιλογές για την παραγγελία σας.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης μεταφορικής υπηρεσίας κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η χρήση υπηρεσίας της αντικαταβολής χρεώνεται (+3.00€). Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με Φ.Π.Α.) προς ιδιώτες και παραστατικά αξίας άνω των 620€ (με Φ.Π.Α.) προς επιχειρήσεις δεν είναι εφικτό να εξοφληθούν με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής.

 

PAYPAL

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας μέσω του λογαριασμού PayPal που διαθέτετε.

 

VIVA WALLET

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε κάρτα, χρεωστική ή πιστωτική (Visa, MasterCard, Maestro, Diner’s και American Express) στην πλατφόρμα Viva Wallet Smart Checkout. Με τη δυνατότητα του Viva Wallet Smart Checkout κατευθύνεστε με ασφάλεια στο περιβάλλον της πλατφόρμας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Δικαιούχος του λογαριασμού θα πρέπει να είναι το πρόσωπο στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Στην αιτιολογία, θα πρέπει να αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας σας. Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει εντός 48 ωρών να προβείτε στην τραπεζική κατάθεση, διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από το αρμόδιο τμήμα ότι η τραπεζική κατάθεσή σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς. Για καταθέσεις εντός της ίδιας τράπεζας απαιτούνται λίγες ώρες, ώστε να φανεί το ποσό στο δικό μας λογαριασμό. Για καταθέσεις μεταξύ διαφορετικών τραπεζών, απαιτούνται έως και τρεις εργάσιμες ημέρες, ώστε να φανεί το ποσό στο δικό μας λογαριασμό.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ALPHA BANK

Δικαιούχος: Δ. & Ρ. ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ ΕΠΕ

IBAN: GR88 0140 2470 2470 0200 2002 048

 

ΕΘΝΙΚΗ

Δικαιούχος: Δ. & Ρ. ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ ΕΠΕ

IBAN: GR36 0110 1780 0000 1780 0381 216


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.