Πολιτική Αποστολών

Κατά την επεξεργασία της αγοράς σας, θα σας δείξουμε τις διαθέσιμες μεθόδους αποστολής και το κόστος.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παράδοση: 1-5 εργάσιμες ημέρες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, θα σας δείξουμε τα διαθέσιμα καταστήματα, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί για να παραλάβετε την παραγγελίας σας. Στη συγκεκριμένη επιλογή, η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί.

Έχετε 7 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Θα πρέπει απλά να τη ζητήσετε είτε με το ονοματεπώνυμό σας είτε με τον αριθμό παραγγελία σας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Παράδοση: 1-5 εργάσιμες ημέρες

Κόστος: ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ (εντός Ελλάδος), ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ (προς εξωτερικό)

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με Γενική Ταχυδρομική. Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί, λαμβάνετε νέο email, στο οποίο ενημερώνεστε με το tracking number της αποστολής σας, ώστε να μπορείτε να την εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή.

Όλες οι αποστολές προς Κύπρο πραγματοποιούνται με Γενική Ταχυδρομική. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται ως τρόπος πληρωμής, ενώ τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: 1-5 εργάσιμες ημέρες

ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης μεταφορικής υπηρεσίας, συμπληρώνοντας στο πεδίο ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ «παραλαβή από το υποκατάστημα της ΓΕΝ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ».

 

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για αποστολές εντός Αττικής, χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές εκτός Αττικής, χρειάζονται 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές από Μύκονο, χρειάζονται 2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές προς Κύπρο, χρειάζονται 7 εργάσιμες ημέρες

Σε περιόδους μεγάλου όγκου αποστολών θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο η παραγγελία σας να χωριστεί σε δυο αποστολές. Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβετε δυο email στα οποία θα σας ενημερώνουμε για το tracking number της κάθε αποστολής, ώστε να μπορείτε να τις εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή.